הכנת "קישק או ג'מיד"
 הקישק נעשה ע"י האישה בתקופת הקיץ כאשר החלב נמצא בהישג יד ובשפע והיא מכינה אותו לימי חורף בעת שהחלב הוא דל.

היא מערבבת את היוגורט שמכינה מחלב עם הרבה מלח ושופכת לתוך שקית הלבנה עד שכל המים יוצאים מהשקית והלבן מתייבש, ואז היא מוציאה את הלבן, מחלקת לחתיכות קטנות ומייבשת בשמש עד שהחתיכות הופכות להיות מוצקות ויבשות, חתיכות אלה נקראות "קישק".

בכדי להשתמש בקישק אנו צריכים להמיס את החתיכות בתוך מעט מים, מוסיפים שמן זית ושום ואוכלים.

משתמשים בקישק בימי החורף להכנת מאכלים טעמים ומועדפים כמו "לבנייה".